Franse bruiloft in Zuid-Limburg 

De meest prachtige locaties hoeven niet altijd in het buitenland te zijn. De Franse sfeer proef je al bij de mooie mergelkastelen in Valkenburg, Zuid-Limburg. Heerlijk om als bruidsfotograaf weer terug naar de "roots" te mogen. En hoe bijzonder is het om de bruiloft van je neef dan te mogen fotograferen!

Trouwen in Kasteel de Haar 

Wat gaaf om als bruidsfotograaf mee te mogen gaan om een bruiloft te fotograferen. En dan ook nog eens naar je eigen trouwlocatie, op bijna je eigen trouwdag. Wat prachtig om deze dag op de mooie locatie in Haarzuilens te herbeleven. Maar ook te ontdekken dat je zelf heel andere foto's creëert, dan je op je eigen bruiloft hebt gehad. En ook weer nieuwe plekjes ontdekt.

Kasteel de Haar heeft meerdere mogelijkheden voor de ceremonie, maar talrijke mooie plekjes om later ook bruidsshoot doen. 

Trouwen in Kasteel Kerckebosch

Even later mocht ik weer op pad als tweede bruidsfotograaf om een bruiloft te fotograferen. Wat is dit toch mooi om te doen, want zo kom je op de meest fotogenieke bruidslocaties zoals ook Kasteel Kerckebosch

Winterbruiloft in Orangerie Elswout

Op een prachtige landgoed in Noord-Holland staat deze statige Orangerie. Hier had ik graag in de herfst willen komen, om de mooie herfstkleuren te kunnen fotograferen. Maar deze winterbruiloft heeft zeker ook wat magisch. Kijk maar eens goed naar die mooie lichteffecten van die prachtige serres. Zie jij je al met je gezelschap aan tafel zitten en de hertjes spotten? Mijn taak als bruidsfotograaf is dan ook deze magische momenten voor jullie vast te leggen 

Een botanische bruiloft in Tuin de Lage Oorsprong

Botanische bruiloft - dat was het thema van de styled wedding shoot die ik als een privé workshop bruidsfotografie volgde bij een naamgenootje Jill's Photography. Zij leerde mij stap voor stap wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van zo'n styled wedding shoot. Welke leveranciers je nodig hebt, is natuurlijk afhankelijk van "hoe groots" dat je de bruiloft wilt aanpakken.

Wat een organisatie is dit toch, waardoor je je behalve bruidsfotograaf, soms echt wel even weddingplanner voelt.

Maar het blijft gaaf om zoveel bijzondere, goede, leuke en talentvolle trouwleveranciers te leren kennen en samen er een fantastisch mooie dag van maken. 

- Check the romance - 

Photos by Jill zal altijd in overleg met de klant foto's gebruiken voor deze website en als reclamedoeleinden (denk aan social media zoals facebook of instagram)