A smile is always the best form of an introduction

Wat sjun dat tse iffe kunts kieke op mieng site, ofwel (vertaald) wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website. Ik ben Jill en mijn passie voor fotografie is gestart na onze bruiloft in 2010, waarna ik mijn eerste spiegelreflexcamera had gekocht, en ik samen met vriendinnen veel workshops heb gevolgd. Behalve dat het gezamenlijk gezellig was, was dit ook handig aangezien we dezelfde camera hadden. Nadat ikzelf moeder ben geworden werd de camera er toch wel vaker bij gehaald. En is mijn liefde voor het fotograferen dan ook echt gegroeid. Maar helaas kleine baby's worden groot, en nu ze in een pre-tiener fase zitten, willen ze niet altijd model staan. Het begon dan ook echt te kriebelen om vaker anderen te willen fotograferen. In de zomer van 2020 werd mij ook gevraagd waarom ik niet als fotografe ingeschreven sta, en mijzelf maar een doel moest stellen om het per 1 januari 2021 te doen. Na veel twijfel heb ik op een spontaan moment bedacht "ik ga mij vanmiddag bij de KVK inschrijven". Want van uitstel komt afstel wordt er thuis ook wel eens gezegd... en fotografie wil ik niet opgeven. Dus zo gezegd is zo gedaan, en was eind november 2020 Photos by Jill geboren. 

Never stop learning, because life never stops teaching 

Om mijzelf ook telkens uit te dagen en voor jullie de liefdevolle en mooiste foto's aan te leveren,  blijf ik steeds cursussen en workshops volgen. Maar ook aangezien er altijd wel wat te leren valt. Ik houd van leren en zal ook nooit uitgeleerd raken.

*

Zoals jullie lazen ben ik getrouwd met Léon en moeder van Lisa en Luuk. Als Zuid-Limburgse woon ik nu met mijn gezin in het Noord-Brabantse Ravenstein. Dus Bourgondische gezelligheid staat centraal bij ons. Liever de tafel gedekt voor teveel personen, dan voor één te weinig en ik houd er van om het zo fijn en gezellig voor iedereen te maken.


 Ik ben iemand die graag buiten is: ik voetbal (of beter gezegd ik ben keeper; een hobby die er al van kleins af aan is), ik wandel graag (in de bossen is echt wel mijn favoriet - tot vervelends toe bij mijn gezin), lekker in tuin, maar ook de pareltjes in en om eigen land te ontdekken (I love Scotland). Ook word ik graag creatief uitgedaagd. Zo naai ik wel eens mijn eigen kleren of ben ik nu bezig met lapjesdekens te maken voor mijn kinderen (van hun eerste kleertjes) en heb ik altijd graag getekend. 

Echter mijn grootste passie is toch wel de mens. Dit is wat centraal blijft staan in wie ik ben en wat ik doe. Als moeder en echtgenote wil ik het beste voor mijn kinderen en partner. Waardoor zij ook het meest centrale in mijn leven blijven. In mijn baan als medisch adviseur ga ik echt die extra stap, zodat elke patiënt de juiste medicatie op het juiste moment krijgt. En als fotografe wil ik natuurlijk jullie als stel, gezin, familie die karakteristieken die jullie uniek maken, zelfs jullie eigen eigenaardigheden vastleggen op beeld... 


Als mooie herinnering 

Dus wie weet tot snel 

- Jill -