Voor bruidsparen die op zoek zijn naar een unieke en romantische trouwlocatie, is een kasteel of landgoed de perfecte keuze. De majestueuze omgeving en de rijke geschiedenis van deze locaties voegen een extra dimensie toe aan de viering van de liefde, waardoor het een bijzondere en onvergetelijke gebeurtenis wordt voor het bruidspaar en hun gasten. Zie hier een aantal bruidsparen die gekozen hebben om hun mooiste dag in een kasteel of landgoed te vieren.

Trouwen in Kasteel de Haar 

Wat gaaf om als bruidsfotograaf mee te mogen gaan om een bruiloft te fotograferen. En dan ook nog eens naar je eigen trouwlocatie, op bijna je eigen trouwdag. Wat prachtig om deze dag op de mooie locatie in Haarzuilens te herbeleven. Maar ook te ontdekken dat je zelf heel andere foto's creëert, dan je op je eigen bruiloft hebt gehad. En ook weer nieuwe plekjes ontdekt.

Kasteel de Haar heeft meerdere mogelijkheden voor de ceremonie, maar talrijke mooie plekjes om later ook bruidsshoot doen. 

Trouwen in Kasteel Kerckebosch

Even later mocht ik weer op pad als tweede bruidsfotograaf om een bruiloft te fotograferen. Wat is dit toch mooi om te doen, want zo kom je op de meest fotogenieke bruidslocaties zoals ook Kasteel Kerckebosch

Winterbruiloft in Orangerie Elswout

Op een prachtige landgoed in Noord-Holland staat deze statige Orangerie. Hier had ik graag in de herfst willen komen, om de mooie herfstkleuren te kunnen fotograferen. Maar deze winterbruiloft heeft zeker ook wat magisch. Kijk maar eens goed naar die mooie lichteffecten van die prachtige serres. Zie jij je al met je gezelschap aan tafel zitten en de hertjes spotten? Mijn taak als bruidsfotograaf is dan ook deze magische momenten voor jullie vast te leggen