Hieronder vind je enkele reviews van klanten. Mocht je meer willen zien neem dan een kijkje via onderstaande button. 
Of wil  je zelf een review schrijven

Dirk over de familieshoot

"Vijf sterren voor Jill. Ze heeft echt prachtige foto's gemaakt van onze familie in allerlei samenstellingen en settings. We kregen vooraf handige tips voor de kleding en locatie. Tijdens de fotosessie voelde iedereen zich relaxed bij Jill wat de spontaniteit ten goede kwam. En drie weken later waren de foto's er. Wat een mooi resultaat. Boven verwachting!"


Anique over de gezinsshoot

 "Jill heeft prachtige portret foto’s en gezinsfoto’s van ons gemaakt. De foto’s zijn haarscherp en de belichting is perfect. Ook heeft ze grappige out-of-the-box foto’s gemaakt. We zijn heel erg blij met het resultaat. "


Arjan & Inge over de gezinsminishoot

"Op een leuke, veelzijdige locatie hebben we foto's gemaakt met Jill. Het was ontspannen en er werden leuke suggesties gedaan.
In afwachting van het resultaat waren we benieuwd hoe de foto's waren geworden, het resultaat bleek meer dan we hadden verwacht met onze kleine meid! We zijn erg blij met het eindresultaat "


Maarten & Petra over hun bruiloft

"Wij zijn echt super blij met onze trouwfoto’s. Het was zeer prettig om Jill als fotograaf te hebben. Jill wist van ieder moment mooie foto’s te maken. Het eindresultaat mag er zijn. En het trouwfotoboek, dat je voor ons gemaakt hebt is heel mooi geworden. Als we ooit weer foto’s willen maken komen wij graag weer terug bij jou. "


Bo over een bijzondere vorm van fotografie: boudoir

" Jill is een mega lieve vrouw met veel geduld. Mijn shoot, was haar eerste boudoir shoot. Dus voor ons beide spannend, maar het was totaal niet ongemakkelijk. Ik ben mega blij met het resultaat. "


Mirjam over evenementenfotografie

"We hebben Jill gevraagd om tijdens het evenement Taste the Music sfeerfoto’s te maken. Ze heeft alle optredens op sfeervolle manier vastgelegd.
Een fijne samenwerking waarbij ze goed aanvoelde wat de wensen waren en op de dag zelf was ze als fotograaf onzichtbaar, wat we als erg prettig hebben ervaren."


Jacqueline over de gezinsshoot

"Jill wat heb jij onze verwachtingen overtroffen!!. We hebben prachtige foto's van ons gezin. Zelfs zoveel goed gelukt dat we niet eens konden kiezen!! en voor alle foto's hebben gekozen. Wat ik erg fijn vind dat je goed aangeeft hoe te kijken,staan of zitten zodat ook je beste kanten zichtbaar worden. Dankjewel.  En dat met een 2jarige die er steeds vandoor ging! Je bent een top aanrader" 


 Sanne & Robin over de gezinsshoot

"Jill heeft afgelopen lente/zomer foto's van ons gezin gemaakt. Ik ben erg blij met deze foto's. 

Het was gezellig met een leuk resultaat. Als ik nieuwe foto's wil maken kom ik graag weer eens terug. " 

Mariska & Rick over hun bruiloft

"Photos by Jill is een echte aanrader. Jill heeft onze bruiloft geweldig vastgelegd! Tijdens de kennismaking een aantal maanden vooraf was er een leuke klik, iets wat voor ons erg belangrijk was. In de periode voor onze bruiloft konden we Jill altijd appen of mailen met vragen. Tijdens de dag van de bruiloft was Jill vanaf het klaarmaken in de ochtend aanwezig tot aan het feest in de avond. Onze dag is prachtig vastgelegd, waarbij onze emoties en die van onze gasten goed vastgelegd zijn. Daarnaast kregen we goede aanwijzingen tijdens de fotoreportage zodat er afwisseling was in poses maar we nog wel als onszelf op de foto staan. Ook de fotoboeken die we via Jill hebben laten maken zijn prachtig geworden!" 

chrijven. Het is zelfs een goed idee om je teksten kort en simpel te houden - de meeste mensen lezen liever niet zoveel op een scherm.

Geeske en Job over de zwangerschap- en gezinsshoot

"Wij hebben zowel een zwangerschapsshoot als een newbornshoot bij Jill gehad en kenden haar niet voordat we de zwangerschapsshoot bij haar boekten. Jill heeft de tijd genomen om ons op ons gemak te stellen en heeft heel goed geluisterd naar onze wensen. Daarnaast heeft ze ons tips gegeven en aangestuurd zonder dat dit ongemakkelijk voelde: het was een hele fijne en leuke shoot en ook ons zoontje heeft heerlijk gespeeld en staat fantastisch op de foto. Jill heeft de tijd genomen om ook hem op zijn gemak te stellen en heeft daardoor foto's kunnen maken zoals hij is, we zijn haar daar heel erg dankbaar voor. Van de newborn-shoot hebben we ook prachtige foto's ontvangen. " 

Corrianne over de gezinsshoot in de Enka Fabriek

"Het was wel even spannend om (via Instagram) een afspraak te maken voor een shoot, want zo goed kende ik jou en je werk niet. De mooie locatie gaf uiteindelijk de doorslag. En wat ben ik blij dat we het gedaan hebben! We voelden ons direct bij je op ons gemak, de shoot was ongedwongen en gezellig. We kijken er met plezier op terug, zelfs de pubers ;-) De foto's zijn stuk voor stuk prachtig, je hebt de dynamiek in ons gezin heel treffend vastgelegd. Dankjewel voor de leuke ervaring en prachtige foto's! " 


 Suzan en Peter over de zwangerschapsshoot

"Het was echt een superleuke ochtend!  Je hebt ons lekker ontspannen weten te houden. Mooie plekjes opgezocht en prachtige foto's gemaakt. Heel fijn hoe je ons hierin hebt begeleid om tot mooie resultaten te komen. Bedankt, we zouden het iedereen aanraden!"


 Fabiënne over de zakelijke fotoshoot 

"Ik heb een zakelijke fotoshoot mogen doen met Jill. Het was een super leuke ervaring en het resultaat was ook echt top! Jill stelt je direct op je gemak zonder in te leveren op professionaliteit, denkt goed mee en luistert naar wat je wilt. Vooraf denkt ze mee over mogelijke outfits (wat past qua kleur mooi bij de locatie en het ‘gevoel’ dat de foto’s moeten uitstralen), wat zeker ook bij heeft gedragen aan het mooie resultaat. Ik zou haar dan ook zeker aanraden! "


 Jaimy van "Strik je geluk" over de ondernemersshoot

 "Het was een fantastische shoot 😍 het resultaat is echt wat ik voor ogen had. Echt gaaf dat jij via jouw lens mijn wensen om hebt kunnen zetten naar prachtige foto’s. Daarnaast ben je tijdens de shoot heel geduldig, behulpzaam en verplaatst je in de klant. Ook denk je echt mee met het totaalplaatje en zijn de ‘stille beelden’ echt een weerspiegeling van mijn praktijk. Zo ontzettend fijn om met jou te werken. Nogmaals bedankt voor de prachtige foto’s. 💖 "


 Rick, Rianne en Ruben over de zwangerschapsshoot

"Bijna iedere dag kijken we tegen jouw prachtige foto's van de zwangerschapsshoot aan! Wat tof dat jouw talent en ons grote geluk daar zo geweldig samen kwamen. We zullen in ieder geval aan je denken als we weer een groots (op klein ;-)) moment mee gaan maken dat vastgelegd mag worden, en zullen je zeker aanbevelen bij anderen"


 Merel over de newborn-/gezinsshoot

"Bedankt Jill voor de prachtige foto's! Het was even spannend om met twee jonge kinderen in de beginnende herfst een buiten shoot te doen. Maar jou ontspannenheid en geduld met de kindjes hebben geleid tot een heel mooi eind resultaat. Een buiten shoot past helemaal bij ons. En je hebt ons grootste geluk, super mooi weten vast te leggen. Ik ben je nog elke dag dankbaar!" 


Mariëlle over de loveshoot

"Ik vind mezelf bijna nooit leuk op een foto staan, dus er staan maar weinig foto’s van mijzelf in onze albums. Je kent het misschien wel: foute houding, verschrikte blik, haar zit niet goed, onderkin etc etc.

En ontspannen op de foto staan….ik vind het een hele klus! Maar soms “moet” je je ertoe zetten, bijvoorbeeld omdat er nieuwe foto’s voor zakelijk gebruik nodig zijn. Of omdat je al heel lang bij elkaar bent en je beseft dat je bijna geen leuke foto’s hebt waar je samen op staat . Aangemoedigd door Jill’s enthousiasme zijn we naar de bossen in Herpen gegaan, waar Jill ons op zo op ons gemak stelde dat ze écht spontane foto’s kon maken. Ze nam alle tijd, stelde verschillende posities voor maar liet ons ook onze eigen gang gaan. We zijn heel blij met het resultaat, en het feit dat we echt álle foto’s in een fotoboek hebben verwerkt zegt denk ik genoeg! Nog niet eerder zoveel “goede” foto’s gehad! Groot compliment voor Jill!" 


Patricia over de familieshoot

"Er was best wel wat organisatie nodig om foto's te maken met zo'n grote familie. Maar iedereen was enthousiast. Allen hebben nu foto's van eigen gezin; oma's met kinderen en ook nog foto's met de kleinkinderen. Ook de familiefoto's op de brug van de ruïne van Batenburg zijn fantastisch. Dat was ook wel met bedoeling, zeker om de sterk verouderde familiefoto's weer eens te vervangen. Jill je hebt geweldige foto's gemaakt, En we hadden de oma's geen beter cadeau kunnen geven.

Nogmaals dank namens Fam Derks en Fam Gerrits "