Kennismakingsgesprek

Wat leuk dat jullie op mijn website een kijkje hebben genomen. Als jullie een goed gevoel hebben bij hetgeen dat jullie zien, kunnen we altijd een vrijblijvend gesprek aangaan. Dit kan in een persoonlijk gesprek of virtueel. Wat jullie voorkeur heeft.
 

In een kennismakingsgesprek bespreken we gezamenlijk jullie grote dag door. Indien jullie dit al weten natuurlijk.
Vanaf welk moment dient de bruidsfotograaf aanwezig te zijn; is dit vanaf het aankleedmoment, of vanaf de ceremonie? Maar zeker ook tot wanneer de bruidsfotograaf dient te blijven; tot diner, of zelfs tot en met het (begin) van jullie avondfeest. Jullie geven het aan. Kijk hiervoor gerust ook eens bij Tarieven

Willen jullie een first-look moment? Komen jullie in speciaal vervoer naar de locatie? Trouwen jullie voor de kerk of enkel voor de wet? Dat zijn vragen die wellicht al beantwoord kunnen worden. 

Wellicht zijn er gasten die speciale aandacht nodig hebben, zoals grootouders, of jullie kindje. Die zal de bruidsfotograaf in het bijzonder "belichten"


Jullie trouwdag

Ik zal jullie gehele trouwdag aanwezig zijn, tenzij natuurlijk anders is afgesproken. Indien wenselijk kan ik ook een tweede fotograaf (additionele kosten) meenemen. 


Dus dat kan bijvoorbeeld vanaf het moment van aankleden tot en met een stukje van het feest. Dertig minuten deelname aan het feest, geeft vaak al goede indruk voor de bruidsfotograaf.

De Afsluiting 

Jullie trouwdag zit erop. Tenminste voor de bruidsfotograaf. Mogelijkerwijs vieren jullie de liefde nog wel even door tot in de late uurtjes. 


De bruidsfotograaf vertrekt naar huis en zal jullie mooie foto's veilig stellen. Binnen 72 uur ontvangen jullie een preview van ~25 foto's in een persoonlijke galerij.

Binnen 8 weken ontvangen jullie de overige foto's in jullie persoonlijke galerij. Doorgaans is dit eerder. Ten alle tijden ontvangen jullie een minialbum. Maar let op! een (mini)album wordt in overleg met het bruidspaar gemaakt, dus deze zal niet binnen bovenstaande tijdslijnen klaar zijn. Willen jullie een groter album? Dat kan ook, zelfs een bewaarbox kan bijbesteld worden. Maar misschien willen jullie ook een tastbare herinnering aan jullie (schoon)ouders geven? Dan zijn de minialbums of harmonicaboekjes ideaal.

Jullie kunnen kiezen tussen verschillende kleuren, opmaak, hoeveelheid spreads. Dit hoeft niet bij een kennismakingsgesprek besproken te zijn. Er kan op elk moment besloten worden of jullie nog een extra minialbum, een groter album of zelfs een bewaarbox erbij willen.

Neem gerust eens een kijkje bij de fotoalbums en de bijbehorende prijslijst